montage

Dé reden om voor onze goten te kiezen, met onze kilgoten in het bijzonder!

montage

Plaatsing van de Prefab EPDM goten

Dit zijn zelfdragende kilgoten die onder alle weersomstandigheden snel en eenvoudig geplaatst kunnen worden, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

In Nederland zorgen de weersomstandigheden er namelijk voor dat het werken met zelfklevend EPDM in houten kil- en verholen goten een uitdaging is. Bijna altijd bevatten houten ondergronden te veel vocht waardoor deze niet te bewerken zijn zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de kilgoten. Bij onze EPDM kilgoten is dit niet het geval. Deze goten met EPDM toplaag zijn zelfdragend en worden door QuickGoot BV in standaard maten geleverd maar kunnen ook in elke gewenste maat en of vorm worden gezet, zodat deze op de bouwlocatie direct geplaatst kunnen worden.

Voor of tijdens de montage hoeven ondergronden hierbij niet meer voor geprimerd of droog gemaakt te worden. U klapt de prefab kilgoot eenvoudig onder de houten latten door. Daarbij zijn de kilgoten zo ontworpen dat deze universeel onder elke hellingshoek geplaatst kunnen worden. Bij verholen goten is het voordeel nog groter, daar hier niet eerst een houten bekisting voor gemaakt hoeft te worden. De QuickGoot prefab EPDM kilgoot plus klapt zelfs onder kappen door, die al voorzien zijn van panlatten.

Plaatsing van de EPDM Kilgoot

Dit zijn zelfdragende kilgoten die onder alle weersomstandigheden snel en eenvoudig geplaatst kunnen worden, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

In Nederland zorgen de weersomstandigheden er namelijk voor dat het werken met zelfklevend EPDM in houten kil- en verholen goten een uitdaging is. Bijna altijd bevatten houten ondergronden te veel vocht waardoor deze niet te bewerken zijn zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de kilgoten. Bij onze EPDM kilgoten is dit niet het geval.

Deze goten met EPDM toplaag zijn zelfdragend en worden door QuickGoot BV in standaard maten geleverd maar kunnen ook in elke gewenste maat en of vorm worden gezet, zodat deze op de bouwlocatie direct geplaatst kunnen worden. Ondergronden hoeven hierbij niet meer voor geprimerd of droog gemaakt te worden. U klapt de prefab kilgoot eenvoudig onder de houten latten door.

Daarbij zijn de kilgoten zo ontworpen dat deze universeel onder elke hellingshoek geplaatst kunnen worden. Bij verholen goten is het voordeel nog groter, daar hier niet eerst een houten bekisting voor gemaakt hoeft te worden. De QuickGoot prefab EPDM kilgoot plus klapt zelfs onder kappen door, die al voorzien zijn van panlatten.

Video afspelen
Video afspelen

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Een EPDM goot is namelijk een zeer duurzame goot, omdat deze beter bestand is tegen verschillende weersomstandigheden dan bijvoorbeeld een zinken goot. De goten gaan langer mee en er hoeft zoals gezegd tijdens montage geen gebruik gemaakt te worden van hechtprimers of andere hulpmiddelen die mogelijk schadelijk zijn voor mens en milieu. Daarnaast zijn onze kilgoten KIWA getest. Bekijk hier het volledige KIWA rapport.