Over QuickGoot

QuickGoot B.V. is opgericht in 2015. Frank Creemers van Niesta Dakwerken te Nijmegen had een innovatief idee, de Prefab EPDM goot. Met 20 jaar ervaring en de nodige vakkennis is een idee ontstaan om een goot te ontwikkelen met de naam: ‘QuickGoot’.

Het bekleden met zelfklevende EPDM in houten kil- en verholen goten is niets nieuws. Het probleem bij deze aanpak zijn de Nederlandse weersomstandigheden. Veelal bevatten de houten ondergronden zoveel vocht, dat deze eigenlijk zonder concessies te doen aan de kwaliteit niet te bewerken zijn. QuickGoot B.V. heeft zijn eigen gepatenteerde oplossing hiervoor bedacht in de vorm van prefab EPDM goten.

Deze goten met EPDM toplaag zijn zelfdragend en ondergronden hoeven hierbij niet meer van te voren geprimerd of droog gemaakt te worden. Bij verholen goten is het voordeel nog groter, daar hier niet eerst een houten bekisting voor gemaakt hoeft te worden. De QuickGoot EPDM kilgoten zijn zelfs zo ontworpen dat deze universeel op elke hellingshoek geplaatst kunnen worden. De QuickGoot prefab EPDM kilgoot plus klapt zelfs onder kappen door, die al voorzien zijn van panlatten.

Al deze aspecten bieden klanten tijdens nieuwbouwprojecten en tevens tijdens de renovatie van een dak uitermate belangrijke mogelijkheden als het gaat om implementatie ongeacht de weersomstandigheden, geen kwaliteitsverlies in combinatie met kostenbesparing en tijdsbesparing.

Om al deze en nog vele andere redenen zijn wij zeer trots op onze producten en de mensen binnen de onderneming!